BESPLATNE MEDIJSKE RADIONICE ZA MLADE ZA LETNJI RASPUST

M Radionica-1  autor plakata: Slobodan Miljuš, grafikči dizajner, polaznik radionice Grafička kultura, Umetnicki trening 2015 (sept-dec.)

Projekat Medijska radionica , Kreativan dizajn 11”, je namenjen mladima od 14 do 19 godina, koji aktivno koriste internet i elektronske medije kao sredstvo komunikacije a žele da nauče nove veštine u predstavljanju sebe ili nekih svojih ideja i proizvoda. Program omogućava mladima da budu aktivni u kreiranju ličnog onlajn identiteta ili da putem yutube video spota budu društveno aktivni i doprinesu širenju medijskih poruka svojim vršnjacima. U okviru medijske radionice mladi će biti u prilici da steknu osnove upravljanja marketingom putem društvenih mreža, da kreiraju svoj blog i steknu elementarna znanja o audio video produkciji, kao bi napravili materijal za svoj reklamni video spot. Program je namenjen mladima koji se bave vizuelnim umetnostima i koji žele da nauče kako da svoje umetničke proizvode brendiraju i pozicioniraju preko društvenih mreža.

Program obuhvata set od 10 interaktivnih radionica, predavanja, pozorišnih i govornih vežbi, stop trik animacije, dizajna, fotografije, marketing i blog radionice, edukaciju o upravljanju događajima na društvenim mrežama, kao i produkciju jednog zajedničkog i više pojedinačnih video spotova.

Značaj ovog projekta je što mladima koji su odrasli na internetu i uz mobilne telefone, projekat nudi alternativan način upotrebe postojećih alata i od pasivnih konzumenata, mlade upoznaje sa mogućnostima kreativno i produktivno utrošenog vremena na internetu, koje može da rezultira i finansijskom dobiti, u perspektivi. Mladi će izraditi i jedan promotivni video spot kojim će doprineti vidljivosti projekta Umetnicki trening 2015, za mlade umetnike.

U realizaciji projekta učestvuju likovni umetnici, stručnjaci za društvene medije, video animaciju, pozorišne radionice, marketing. Produkciju video radova će raditi profesionalni video montažer.

Prijavljivanje putem emaila: umetnicki.trening@gmail.com do 27. juna 2015. U prijavi navesti sledeće podatke:

ime i prezime deteta, godina rodjena, skola i razred, kontakt telefon. Za dodatne informacije: 0695552340

Realizacija projekta: 29. juna do 10. jula, od 11 – 14h

Lokacija: Ustanova kulture Parobrod

mladi i mediji, medijska radionica, gabriela vasic

Potrazite nas na Facebooku> FB Kreativan dizajn

Program je besplatan za polaznike, a podrzan je od strane Sekretarijata za sport i omladinu Beograda.

Autorka i voditeljka programa: Gabriela Vasic, magistar likovnih umetnosti

Nosilac projekta: ULUS

Partneri: Udruzenje gradjana KOD, UK Parobrod

Advertisements

About KOD

Udruženje građana KOD je društveni servis koji inicira, podstiče, stvara, organizuje, koordinira, podržava i sprovodi sve akcije koje doprinose formiranju stabilnog i pravednog društva koje obuhvata ugrožene grupe, osobe u nepovoljnom društvenom položaju, kao i osobe sa invaliditetom, posebno mlade i žene bez stalnog zaposlenja. KOD organizuje neformalno obrazovanje dece i mladih na polju umetnosti i zanatstva i ima svoj galerijski program. Galerija ALT je program KOD-a koja promoviše društvenu i kulturnu kritiku kroz savremene umetničke prakse i dizajn, godišnje nagrade studenata likovnih umetnosti, uključujući i bazare rukotvorina. Association of citizens CODE a social service that initiates, stimulates, creates, organizes, coordinates, supports and implements all actions that contribute to the formation of a stable and just society which includes vulnerable groups, people in disadvantaged social position, and persons with disabilities, especially youth and women without permanent employment. CODE organizes non formal art&craft education of kids and youth and has its gallery programs. Gallery ALT is a program of CODE which promotes social and cultural critiques through contemporary art practices and design, annual awards of visual art students, inclusive handy craft bazaars.

2 comments

  1. KOD

    Reblogged this on Udruzenje gradjana KOD and commented:

    Prijavite se za besplatne medijske radionice do 27. juna!

    Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: